PORD rośnie i sięga coraz dalej

Moderator: moderator

Re: PORD rośnie i sięga coraz dalej

Postprzez red_forest » Pon Kwi 26, 2010 12:09 am

asiaki napisał(a):kurczaki nooo... masz juz siodmy termin, czy co innego postanowiles? caly weekend myslalam o tym jak Ci poszlo :)
Nie mam jeszcze siódmego terminu, gdyż muszę najpierw wyjeździć obowiązkowe 5 godzin tzw. szkolenie dodatkowe. O "czymś innym" na razie realnie nie myślę, w końcu mam na tym forum więcej postów niż Pani Moderator ( :lol: ), więc czuję się w jakiś sposób emocjonalnie związany z tą Instytucją, cokolwiek miałoby to znaczyć ;)
Związek ten warto by jednak przypieczętować kawałkiem plastiku :D
Co do weekendowego myślenia o tym jak mi poszło, to naprawdę dziękuję, jest mi bardzo miło, ale myślę, że jest milion ciekawszych spraw do przemyślenia w weekendy ;) Ja natomiast cały czas myślałem, na czym mnie tym razem obleją. Jestem nawet lekko zdziwiony, że w mojej 6 - egzaminowej karierze ani razu nie wymusiłem pierwszeństwa przejazdu

Ponieważ Twoje posty są bardzo merytoryczne i logiczne, to ja z przyjemnością daję się "wyręczać" w odpowiedziach, tym bardziej, że operujesz także ładną , literacką polszczyzną. Wspólnie z Alką stanowicie takie forumowe "perełki" :D Oby tacy forumowicze jak wy pozostawali jak najdłużej na forum. Z sympatii z jaką odnoszą się do Was w większości inni użytkownicy forum domniemam, że podzielają moją opinię

Pozdrawiam z nadzieją na jeszcze większą liczbę postów ;)

Moderator
red_forest

Dołączenie: Pią Sty 08, 2010 1:08 pm
Miejscowość: Gdańsk

Postprzez stan1034 » Pią Kwi 30, 2010 11:45 am

witaj jak mozna przenies c papiery z gdanska do innego wojewodztwa
stan1034

Dołączenie: Pią Kwi 30, 2010 11:24 am

Postprzez arecki90-90 » Pią Kwi 30, 2010 12:40 pm

Odpowiedź jest w Pani/Pana poście poprzednim :-)
arecki90-90

Dołączenie: Pon Sty 25, 2010 5:08 pm
Miejscowość: Gdynia

Postprzez red_forest » Pią Kwi 30, 2010 1:41 pm

stan1034 napisał(a):witaj jak mozna przenies c papiery z gdanska do innego wojewodztwa
Należy udać się do Biura Obsługi Egzaminów i poprosić o przesłanie papierów do konkretnego WORD. Wtedy PORD prześle pocztą wszystkie potrzebne dokumenty osoby ubiegającej się o prawo jazdy do podanego WORD, na przykład WORD Słupsk :mrgreen:
Dodam jeszcze, że po okresie 1 roku przerwy w egzaminach, PORD przesyła dokumenty osoby ubiegającej się o prawo jazdy do Wydziału Komunikacji.
red_forest

Dołączenie: Pią Sty 08, 2010 1:08 pm
Miejscowość: Gdańsk

Poprzednia

Powróć do Archiwum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość